Locurile de cazare pentru Electric Castle și Untold au “explodat” de-a binelea în Cluj. Trei nopți la o vilă, 4.500 de euro. Vezi prețurile de pe piață

by admin

După aproape doi ani de pauză, distracția revine la Cluj. Urmează una dintre cele mai așteptate și iubite perioade ale anului, cea a festivalurilor. Peste doar două săptămâni va avea loc primul mare festival din Cluj-Napoca, Electric Castle. Acesta se va desfășura în diferite locații. De pe 6 până pe 8 august în Bonțida, iar în intervalul 9-15 august, în Cluj-Napoca. De asemenea, UNTOLD își deschide din nou porțile pentru festivalieri, ceva mai târziu, în perioada 9-12 septembrie.

Pe cât de așteptată este această perioadă atât pentru tineri, dar nu numai, pe atât de “descurajantă” e când vine vorba de cazare. Prețurile chiriilor din Cluj sunt umflate în perioada celor două mari festivaluri. Spre exemplu, ele pornesc de la 50 de lei/noapte și ajung până la 4.500 de euro, trei nopți, pentru minim 8 persoane.

Anunțurile de pe OLX pentru locurile de cazare au fost oferite de proprietarii imobilelor începând din data de 21 iunie până în prezent.

10 euro

“Inchiriez cabana la Salicea aproape de varful magura la 12 km de cluj, 2 paturi, apa de la retea in curte. 50 ron /zi de persoana sau loc de amplasare cort pt untold este linie metropolitana de autobuz 20 min pana in centru la teatru”.

10 euro

“Daca cautati o experienta inedita…Camper,rulota sau cu cortul la Electric Castle sau Untold …a-ti gasit locatia perfecta:15-20 min de mers cu autobusul(100m este statie) de Untold Arena,mult verde,loc de plaja,sezlonguri,hamace,piscina,terasa acoperita,barbeque,ceaun,wi-fi,bucatarie de vara,frigider,grupuri sociale(3),loc de parcare din belsug; Toate astea la doar 50 lei/zi de cort(max 2)”.

Anunț oferit la preț de 26 de euro în titlu / 426 de euro în realitate

“Se inchiriaza pt UNTOLD 2021 – pretul integral pt toata perioada este de 2100lei. Nu sunati ca vreti doar 1 sau 2 locuri. Se inchireaza apartamentul, nu locuri in el.

Apartamentul are o camera, bucatarie si baie, este situat la parter, expunere nordica, intr-un bloc P+2, cartier Manastur. Dotari: internet wifi/cablu(fibra optica), frigider, loc/locuri in parcarea privata din fata blocului.

Apartamentul are 2 saltele duble. Cazare maxima 4 locuri!”.

Langa bloc (la 100m) este statie de autobuz cu linie care opreste in zona arenei, la “fabrica de bere” (3 statii distanta).
Distanta GPS de la bloc la arena 2.8km- aprox 30min pe jos.
Rezervarea se face in urma platii unui avans de 600lei. Plata cazarii se face la sosire integral. Avansul se returneaza la plecare, fiind pastrat pana atunci ca si garantie”.

100 de euro

“Ofer spre închiriere apartament de 47m² la 2 minute de Statia Horia Demian, 3 minute de Cluj Arena pentru UNTOLD si ELECTRIC CASTLE
Electric Castle – 5-9 august 100€/noapte
Electric Castle – 10-16 august 100€/noapte sau 500€ 6 nopti
UNTOLD 8-12 septembrie 600 euro

Maxim 3 persoane”.

508 de euro

“Închiriez apartament cu doua camere decomandate pentru perioada festivalului.Apartamentul este situat in cartierul Mărăști, str.Rasaritului, nr *, etaj *, loc de parcare”.

600 de euro

“Persoana fizica închiriez apartament situat pe Strada Năvodari,în perioada Untold pentru 4 persoane. Finisat modern, luminos şi îngrijit. Dotari: frigider, maşina de spălat vase, haine, aer condiţionat, plasma Tv, cuptor, cuptor cu microunde, aragaz, geamuri termopan, centrala termica proprie. Apart. are o scara interioara, o baie si are supraf. de 70 mp”.

650 de euro

“Inchiriez apartament pentru perioada Untold si Electric Castle 55 m 2, compus din 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, balcon, in cartierul Zorilor. Statia de autobuz se afla la 1 min. Distanta pana la Cluj Arena este de aprox 4 km. Imobilului dispune de loc de parcare care se afla in fata scarii blocului. Pret 650 euro.

Deasemenea pentru un grup de mai multe persoane (14-16 ) se poate inchiria o cabana in com. Somesul Cald, la aprox. 25 km Cluj. Este compusa din 4 camere, living cu bucatarie, terasa, loc pt gratar, parcari. Rog seriozitate”.

900 de euro

“Închiriez apartament perioada UNTOLD în cartierul Mănăstur, aproape de festival, aprox 15-20min de mers pe jos până la UNTOLD. Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, bucătărie, baie, balcon, debara, parcare, finisat, mobilat și utilat. La ieșirea din scara blocului se află magazine, supermarket, non stop, restaurant, bănci, farmacie, stație de autobuz”.

1218 euro

“Ofer spre inchiriere casa situata in cartierul Europa.
Casa se inchiriaza pentru perioada festivalului Untold.
Casa are 3 dormitoare ( capacitate de 6 persoane) , 1 bucatarie, 1 baie,1 terasa, parcări.
In apropiere se afla un magazin alimentar Profi si statie de autobuz.
Se percepe avans.
Perioada 9-12 Septembrie.
Pretul este 6000 lei.
(Distanta 10 min cu masina/1h mers pe jos)”.

4.500 de euro

“Închiriez Vila privată pentru 3 nopți – 4 camere mari plus living foarte spațios 50 mp, 2 bai. Dotări: aparat cafea profesional, bucătărie mobilată și utilată, curte 1400 mp, grătar, loc pentru minim 8 persoane.
Se pot pune suplimentar saltele pentru 2 persoane. Distanța pana la cluj arena 15 min cu mașina. Pretul este negociabil”, a fost anunțul care le-a tăiat răsuflarea unora.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza