Iți merge direct la suflet! Povestea lui Max, câinele care s-a lipit de polițiștii clujeni

by Oana Spiru

Polițiștii clujeni, prezenți la un filtru rutier în satul Mintiu Gherlii, și-au făcut un nou prieten. Max, după o zi lungă petrecută cu echipajele de poliție și-a găsit o familie cumsecade din comuna Cășeiu.

„Un mod extraordinar de a încheia o săptămână ordinară. Ce oameni faini!”, spun cei de la IPJ.

Reflectând la povestea câinelui neclintit de lângă echipajele de poliție. Polițistul care s-a îngrijit permanent de soarta lui Max ne-a relatat:

,,De luni, de la ora 05:00, de când satul Mintiu Gherlii a fost carantinat, am fost prezent în filtrul rutier instituit la intrarea/ieșirea din localitatea Mintiu Gherlii, iar un câine ne-a dat târcoale. Văzându-l înfometat, i-am dat mâncarea mea pentru acea zi, iar de atunci a fost de neclintit din acolo, noaptea dormind sub mașina de poliție.Toți colegii din filtru au avut câte ceva (sandwich-uri – n.red.) de împărțit cu el. Vineri, după o postare pe un site de socializare, am reușit să-i găsesc un stăpân, un mare iubitor de animale. Până să ajungă la acesta, am făcut o mică oprire la un salon din Gherla, administratorul exprimându-și dorința de a-i face un toaletaj complet cățelului Max”, povestește salvatorul lui Max.

foto: Facebook- IPJ Cluj

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

PAVEL PAUL 19/11/2020 - 12:31

Asa ar trebui sa procedam toti. FELICITARI !

Raspunde

Comenteaza