Ionuț Poptelecan, printre cei mai buni fotografi din lume: „Sunt un tânăr la masa celor mai experimentați!”

by Oana Spiru

Fotograful clujean Ionuț Poptelecan a ajuns pe locul 45 la nivel mondial, în topul celor mai buni fotografi de nuntă, potrivit Fearless Awards. Ionuț este cel mai tânăr fotograf din lume într-un top mondial și spune că este ceva incredibil. Deși știe că este unul dintre cei mai buni, acesta a declarat că a rămas șocat de rezultate, chiar confuz, intrebându-se „chiar eu”?

„E una din cele mai mari realizări până în prezent și o confirmare a muncii mele că mă îndrept într-o direcție extraordinar de bună. Am mereu sentimentul că nu dau totul și că mereu se poate mai mult. E o ambiție interioară văzută în comunitatea Fearless. În decursul anilor mi-am descoperit stilul care după 9 ani devine foarte cunoscut, 45 în lume!? Sunt recunoscător dar nu și mulțumit pentru că vreau mai mult, am o dorință arzătoare de a ajunge pe locul unu”, spune fotograful Ionuț Poptelecan.

Munca din spatele oricărei fotografii și procesul prin care trebuie să treci mereu pentru a ajunge la un stil aparte, o viziune diferită e peste puterea de înțelegere a multora.

„Este un drum sigur pentru mine, dar niciodată singur”

„Orele de studiu și sacrificiile sunt în spatele talentului și a prezenței fizice cu aparatul în mână, pe care oamenii le apreciază. Pentru că nu puteam să ajung la această minunată performanță fără sprijinul familiei, al prietenilor, al dragilor mei prieteni fotografi și mentori din întreaga lume și a nopților petrecute în studiu. Dar mai cu seamă cuplurilor din întreaga lume care îmi oferă șansa de a călătorii oriunde pe glob pentru a putea transmite povestea lor de iubire așa cum o văd eu. O bună parte din ei mi-au devenit și prieteni și acest lucru mă bucură”, mai spune Ionuț.

Iată trei dintre fotografiile câștigătoare:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza