Investiții de 16,2 milioane euro în infrastructura stradală. Continuă lucrările pe mai multe străzi din oraș

by Bianca Baraboi

Mai multe străzi din oraș sunt în curs de modernizare iar pe altele acum s-au început lucrările. Investițiile depășeșc 16 milioane de euro, spune pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Emil Boc.

Continuăm proiectele de modernizare a străzilor din cartierele orașului, în vederea îmbunătățirii mobilității urbane și a creșterii siguranței tuturor participanților la trafic.

sursa video: Facebook/Emil Boc

În luna februarie a.c. au început lucrările de modernizare pe 5 străzi din municipiul Cluj-Napoca: Teo Peter, George Bacovia, Aurel Ciupe, Cucului, Locomotivei și continuă lucrările pe alte 3 artere: Valea Seacă, Valea Chintăului și Giuseppe Verdi.

Investițiile cuprind extinderea iluminatului public, introducere cablurilor în subteran și asfaltarea drumurilor de circulație, respectiv amenajare căi pietonale.Lucrările pe străzile Valea Seacă, Valea Chintăului și Giuseppe Verdi sunt avansate. Pe str. Valea Seacă se lucrează la pozare borduri, încadrare carosabil și trotuare, turnare strat de uzură pe trotuare și carosabil. Pe Valea Chintăului în această perioadă se relochează cablurile în subteran, se lucrează la amenajarea sistemului rutier și extinderea iluminatului public. Pe str. G. Verdi mai trebuie turnat doar stratul de uzură, procedură care va fi realizată în funcție de condițiile meteorologice.

Pe 3 străzi se continuă lucrările, pe 5 au început de curând, iar până la finalul anului un total de 13 stăzi vor fi finalizate. Iar dacă unii salută respectuos postările primarului în comentarii, alții se întreabă cât de rezistente sunt aceste lucrări, pentru că pe multe străzi modernizate deja s-au stricat lucrările.

Felicitari ,doamne ajuta !

Bravo da!

Mobilitate urbană? Glumiți, eventual ingustare stradală! Asta este viziunea dvs asupra orașului.

Domnule primar mergeți pe strada Horea pe pod spre Baritiu si vedeti ce lucrare ați recepționat după câțiva ani de folosire!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza