Înscrierile la examenul de Bacalaureat se prelungesc până în data de 9 Iunie!

by Christian Suciu

Ministerul Edcației a transmis că perioada de înscriere la examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie va fi prelungită până până la data de 9 iunie pentru ca situația elevilor din clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă să poată fi încheiată.

” A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului Educaţiei (…) privind structura anului şcolar 2022 – 2023. Astfel, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, situaţia şcolară a elevilor se poate încheia până la data de 9 iunie 2023. În ceea ce priveşte înscrierile la examenul naţional de Bacalaureat 2023, Ministerul Educaţiei a transmis inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti informaţii privind prelungirea perioadei de înscriere a candidaţilor la sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de bacalaureat 2023 până la data de 9 iunie”, a comunicat Ministerul Educației.

Conform ministerului educației această modificare nu va afecta în vreun fel calendarul de desfăşurare a probelor de evaluare a competenţelor sau a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2023.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza