Începe admiterea de toamnă la Universitatea „Babeș-Bolyai”

by admin

Universitatea „Babeș- Bolyai” a anunțat începerea celei de a doua sesiuni de admitere, atât pentru licență, cât și pentru master. Sesiunea de toamnă începe astăzi, 12 septembrie, și se va încheia pe 22 septembrie.

În această sesiune, candidații se pot înscrie la unul dintre cele 251 de programe de licență (învățământ cu frecvență și la distanță), respectiv unul dintre cele 239 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă). Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor și perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăți ale UBB.

Tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi, iar taxele de admitere şi taxele de şcolarizare pentru anul universitar 2022-2023 sunt stabilite la nivelul fiecărei facultăţi şi pot fi consultate AICI și AICI.

Informațiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate și accesând linkul https://admitere.ubbcluj.ro/ro/.

Potrivit news.ubbcluj, la admiterea din vară s-au înscris peste 20.000 de candidați. Cele mai căutate facultăți ale UBB în ceea ce privește studiile de licență la zi sunt Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, cu 2.460 de candidați, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, cu peste 1.750 de dosare depuse și Facultatea de Matematică şi Informatică – cu 1.641 de dosare depuse.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza