VIDEO: Incendiu violent la un depozit de furaje din județul Cluj. Focul a pornit de la jocul copiilor cu petarde

by Oana Spiru

Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări în localitatea Muncel din comuna Câțcău.

Sâmbătă, doua autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, comuna Câțcău. 

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde. De asemenea, reprezentanții ISU Cluj atrag atenția cu privire la folosirea iresponsabilă a petardelor și artificiilor, precum și la jocului copiilor cu acestea.

Flăcările au cuprins clădirea, cu o suprafață de 140 mp, în totalitate, până la sosirea pompierilor, iar accesul pe drumurile agricole către acesta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la cca 800 m față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de cca 5m. Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și cca 6 tone de baloți de fân.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza