Incendiu teribil în Gruia! Focul a cuprins acoperișul unei case și numeroase garaje!

by Christian Suciu

Pompierii clujeni au intervenit în cursul acestei dimineți pe strada Gruia din Cluj-Napoca pentru a potoli flăcările unui incendiu ce a înghițit acoperișul unei locuințe dar și trei garaje. În urma intervenției cu două autospeciale,o autoscară și un echipaj SMURD incendiul de pe suprafața de 300 de metri pătrați a fost stins fără să cauzeze victime însă cauza acestuia este în continuare cercetată.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la primele ore ale dimineții la un incendiu care a afectat acoperișul unei case și trei garaje dintr-o curte situată pe strada Gruia din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 4:15, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, trimis preventiv. Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul casei, precum și la acoperișul a trei garaje. 

Salvatorii au format imediat dispozitivele de stingere și au limitat propagarea incendiului. Suprafața totală afectată de flăcări este de aproximativ 300 de mp. Chiar și așa, intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă la interiorul casei și la interiorul garajelor, precum și la o altă casă situată în vecinătate. Pe de altă parte, pompierii au reușit să salveze o mașină de epocă din anii ’50. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.” au informat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza