Incendiu la un adăpost de animale din Iara! Focul a pornit de la scânteile unui polizor!

by Bianca Baraboi

Intervenție pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un adăpost dezafectat de animale din localitatea Masca

Nu trece weekend fără o intervenție a pompierilor clujeni. De această dată s-a întâmplat în Iara, unde, de la câteva scântei ale unui polizor unghiular, s-a aprins un grajd de animale.

Pompierii din cadrul Gărzii Băișoara au intervenit în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un adăpost de animale dezafectat din localitatea Masca, comuna Iara.
La fața locului s-a deplasat o autospecială pentru stingerea incendiilor, unde au găsit grajdul, cu o suprafață de aproximativ 40mp, cuprins în totalitate de flăcări. În apropierea acestuia erau situate două case de locuit și anexe gospodărești.
Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la scânteile generate de un polizor unghiular manual
, a transmis ISU Cluj.

De asemenea autoritățile ne transmit să fim mult mai atenți atunci când efectuăm anumite lucrări, pentru a evita eventualele dezastre sau și mai rău, tragedii, pe care un incendiu le-ar putea provoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza