Incendiu în Feleacu! Acoperișului unei case a fost cuprins de flăcări!

by Christian Suciu

Un incendiu a cuprins noaptea trecută acoperișul unui imobil din localitatea Casele Micești din Feleacu. Flăcările s-au răspândit pe o suprafață de 70 de metri pătrați provocând mai multe daune materiale în interiorul locuinței. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au potolit flăcările în urma unei intervenții cu două autospeciale cu apă și spumă. Aceștia nu au constatat victime care să necesite îngrijiri medicale.

” Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu care s-a manifestat la o casă situată în localitatea Casele Micești, comuna Feleacu. Forțele au fost alertate la ora 01:37, astfel că la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, autoscara, precum și o ambulanță SMURD, trimisă preventiv.

Flăcările au afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70 mp, precum și la mai multe bunuri din interior Concomitent cu realizarea dispozitivului de stingere, pompierii au reușit să salveze mai multe obiecte de artă ale proprietarului. Astfel, din încăperile locuinței au fost scoase tablouri, cărți vechi și elemente de mobilier. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile.” se arată în comunicatul ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza