Idei pentru mini vacanţa de 1 decembrie. Ce poţi face în Cluj

by admin

Situaţia epidemiologică ne-a dat tuturor planurile peste cap şi nu avem la dispoziţie prea multe locuri unde putem să ne petrecem mini vacanţa de 1 decembrie. Dar, totuşi câteva locaţii deschise, în aer liber, sunt perfecte pentru această perioadă, dar şi pentru vremea de afară. Care sunt destinaţiile accesibile pentru clujeni pentru acest weekend prelungit?

Pârtia Feleacu pregătită pentru vizitatori

Sursă foto: facebook Pârtia Feleacu

Pentru iubitorii de schi sau săniuţe, începând cu 30 noiembrie, ora 12.00, la doar 12 km de Cluj-Napoca, pârtia Feleacu vă stă la dispoziţie. Echipamentele se pot închiria de la centrul de închirieri. Aveţi parte şi de o zonă amenajată în exterior, cu băncuțe, unde vă puteți echipa. De la ora 10:00 – la Tubing, Rotondo, vă puteţi lua săniuţe sau echipamente pentru schi. Accesul pe pârtie, însă este interzis cu săniuțe. Şi aici se vor ţine cont de măsurile de siguranţă, se vor purta măşti de protecţie şi se va păstra distanţa socială.

Pârtia Mărişel pentru iubitorii de schi şi pentru copii

Sursă foto: aventuri în cinci.ro

O altă destinaţie, la 58 min de mers cu maşina din Cluj-Napoca, pentru amatorii sporturilor de iarnă este şi pârtia Mărişel. Organizatorii au pregătit surprize pentru vizitatori. În această mini vacanţă, va funcţiona T1 (teleschiul aferent pârtiei albastre) de la 10:00 pana la 20:00 si Telescaunul pentru plimbări de la 10:00 pana la 16:30. Iar, copiii vor putea să se distreze cu săniuţele. Dar, şi aici nu uităm de măsurile antiepidemiologice.

Lacul Tarniţa pentru iubitorii de natură

Lacul Tarniţa, una dintre cele mai apreciate zone turistice din apropierea Clujului, acum e mai frumos ca niciodată. Zeci de raţe şi lebede pot fi admirate de către vizitatori. La 30 km puteţi să vă refugiaţi în sânul naturii pentru a profita de linişte şi aer curat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza