Hotelul de gheață de la Bâlea Lac se redeschide în Ajunul Crăciunului. Paula Seling va fi ambasadoarea hotelului în sezonul 2022-2023

by Cristina Mihaila

Binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Paula Seling, una dintre cele mai apreciate voci româneşti ale momentului, va promova „Hotel of Ice Bâlea Lac” și va fi imaginea complexului de gheață în sezonul 2022 – 2023. Zilele trecute, în decorul hibernal autentic de la Bâlea Lac, băimăreanca a filmat scene dintr-un nou videoclip şi a putut asista la primele pregătiri pentru începerea lucrărilor de edificare a faimosului obiectiv din căldarea glaciară a lacului Bâlea.

Construit prima dată în 2006, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este unicul obiectiv de acest fel din partea de sud – est a Europei. Tema acestui sezon este Europa, fiecare cameră urmând a purta numele unei importante capitale europene. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi realizate după simboluri întâlnite în capitalele bătrânului continent.

Actriţa Maia Morgenstern, fostul fotbalist Helmut Duckadam, realizatoarea şi prezentatoarea de emisiuni tv Dana Săvuică, muzicianul Ovidiu Lipan (Țăndărică), formația rock Krypton, actriţa şi cântăreaţa Roxana Nemeș, balerina Francesca Baciu, violonista Alexandra Violin, modelul Bianca Drăghiciu, dar și artiști internaționali, precum Jean-Claude Van Damme și ambasadori ai mai multor țări de pe mapamod au promovat, la ediţiile anterioare, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Alegerea Paulei Seling ca imagine a Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac nu este chiar întâmplătoare, având în vedere şi tema proiectului din acest sezon. În anul 2010, împreună cu solistul Ovi, cântăreaţa din Baia Mare a reprezentat România la Eurovision Song Contest, cel mai important concurs muzical organizat în Europa, unde au obţinut locul 3, cea mai importantă poziţie ocupată de ţara noastră la această competiţie. Pentru această iarnă sunt programate filmari in Hotelul de Gheață pentru un videoclip realizat impreună cu celebrul cântăreț Horia Brenciu , filmari de promovare pentru Hotelul de Gheata și stațiunea Bâlea Lac dar și tradiționale colinde românești interpretate de Paula Seling în limba engleză.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza