Horia Șulea: Trei patide îmi susțin candidatura. Le-am cerut să îl sprijine pe Alin Tișe la Consiliul Județean!

by admin

Primarul din Florești, Horia Șulea, a precizat pentru servuscluj.ro că în acest moment, deși candidează independent, are susținerea a trei partide, susținere confirmată chiar de liderii naționali ai formațiunilor respective. Mai mult, edilul a precizat că va participa la întocmirea listelor de candidați pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean ale formațiunilor respective, fără a le menționa însă. Totodată, Horia Șulea a menționat că a cerut susținerea celor trei grupări pentru candidatura lui Alin Tișe la președinția Consiliului Județean.

”Voi candida independent dar am susținerea conducerii centrale a trei partide din România. Listele lor pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean vor fi concepute de mine și de conducerile lor astfel încât să pot face o majoritateîn Consiliul Local cu oameni a căror valoare e dovedită în comunitate. Condiția pe care am pus-o celor trei președinți de partide a fost să îl susțină la președinția Consiliului Județean pe domnul Alin Tișe”,

a declarat Horia Șulea pentru Servus Cluj. Acesta nu uitat să comenteze situația din PNL Florești.

”La modul cum se desfășoară astăzi ”ostilitățile” în PNL Florești nu am nicio așteptare. Nici eu nici cei care mă susțin și care nu pot accepta cum un grup de interese încearcă să pună mâna pe organizația Florești a Partidului Național Liberal”, A mai spus primarul Horia Șulea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza