Oficial! Colegiul National George Cosbuc intra in scenariul rosu

by Cristina Mihaila

“Şcoala noastră intră începând de mâine (30 septembrie 2020), timp de două săptămâni, în scenariul roşu, deoarece sunt deja trei clase în care s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul SARS-COV 2.

Orele se vor desfăşura on-line la toate cele 62 de clase, conform orarului.”, se arata pe site-ul liceului.

Informatia a fost confirmata si de Prefectura Cluj.

“Ca urmare a apariției în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcționare în cazul Colegiului Național „George Coșbuc”, din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020”, se arata intr-un comunicat de presa. Masura este valabila pentru 14 zile.

De asemenea, Grădinița cu program prelungit „Micul Prinț” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020, iar Școala Gimnazială „Lia Manoliu” Cornești, Com. Cornești, județul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020.

Saptamana trecuta, elevii Colegiului National George Cosbuc din Cluj-Napoca au fost trimisi acasa, dupa ce 4 elevi, din doua clase diferite au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Cateva ore mai tarziu, Prefectura anunta ca doar cele doua clase vor functiona in scenariul rosu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza