Furtuna a creat probleme pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Un zbor a fost redirecționat spre Timisoara, altul anulat

by Oana Spiru

Clujul a fost din nou lovit de o furtuna puternica. Terminalul de sosiri al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost inundat la propriu si mii de litri de apa au invadat culoarul pe o suprafata destul de mare.

Explicația reprezentanților aeroportului este că la acel terminal exista niste lucrari in curs de desfasurare pentru refacerea Hidroizolatiei, aceasta cel mai probabil nefiind securizata a provocat deranjul din aeroport. Si nu a fost singurul incident, furtuna destul de puternica a redirectionat zborul Luftansa de la Frankfurt care trebuia sa soseasca la Cluj , tocmai la Timisoara iar zborul de la Cluj a fost anulat. Aeroportul va incerca sa remedieze problema in cel mai scurt timp. 

În avionul care a fost redirecționat spre Timișoara se afla si actorul Sergei Polunin, care trebuia sa fie prezent în această seară la TIFF, proiecția de la Casa de Cultură a Studenților. Din această cauză proiecția a fost reprogramată pentru vineri, 30 iulie, de la ora 16:00. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza