FOTO | Voluntarii de la CERT Transilvania au sărit în ajutorul oamenilor afectați de inundații. Le-au împărțit alimente de strictă necesitate

by Cezar Leizeriuc

După ce viiturile au făcut mai multe ravagii în aceste zile, voluntarii de la CERT Transilvania s-au hotărât să le sară în ajutorul oamenilor afectați. Aceștia au mers în satul Ocolișel din județul Alba pentru a le duce alimente oamenilor, blocați în urma inundațiilor.

“Cu îngrijorare aflam ieri dimineață veștile despre drama trăită de locuitorii satului Ocoliș, județul Alba: case și gospodării năruite într-o clipă, animale ucise, drumuri distruse, mașini și utilaje luate de viitură…Dar pe măsură ce primeam și imagini ale tragediei, îngrijorarea noastră s-a transformat în hotărâre. Hotărârea de a interveni, de a fi alături de acești oameni care într-o noapte au pierdut agoniseala de o viață. Așa că fără a sta pe gânduri, am pornit spre Ocoliș cu mașinile încărcate cu alimente de strictă necesitate: sute de litri de apă, sute de pâini, conserve de carne, biscuiți, ulei, mălai și paste.

Se spune că nimeni nu rezistă în fața furiei naturii, dar noi la CERT Transilvania transformăm acel “împreună suntem mai puternici” în realitate. Pentru că știm, că o mână de ajutor oferită semenilor în cele mai grele momente redă speranța în umanitate și în noi începuturi. Pentru că CERT Transilvania – Detașamentul de Intervenție la Dezastre”, au transmis voluntarii pe contul de Facebook.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

ion 17/07/2021 - 17:35

Si altii au dat ajutoare si vor mai da si nu au aparut in ziare…..

Raspunde

Comenteaza