Foto/Video: O clujeancă de 13 ani a cântat la concertul Irinei Rimes de la Cluj: Ai un vibrato foarte frumos!

by Bianca Baraboi

Irina Rimes a susținut un concert la Cluj-Napoca cu ocazia zilei de Dragobete. Daria, o elevă de 13 ani, se afla în sală ca spectator, fiind o admiratoare a Irinei.

Fata este de mică fan Irina Rimes, ultima dată mergând la un concert al Irinei acum 3 luni. După concert, Irina Rimes a făcut o postare pe Instagram unde a menționat că la următorul concert dacă va fi cineva în public cu o pancartă pe care scrie “Eu cânt”, va avea ocazia să cânte alături de ea.
Zis și făcut: pentru concertul de Dragobete de la Wonderland Cluj, Daria si-a pregatit pancarta pe care a scris “Irina, putem cânta -Cosmos- împreună?”
După ce a citit pancarta, artista a invitat-o pe scenă și așa și-a îndeplinit Daria visul de a cânta la concertul acesteia.

Tânăra a făcut furori: publicul a aplaudat încontinuu când aceasta a cântat pe scenă. La final Irina Rimes a înbrățișat-o și i-a mărturisit că are un vibrato foarte frumos. De altfel a fost uimită când a aflat că Daria are doar 13 ani.

Daria Matiș este elevă în clasa a VII-a, la Liceul Teoretic “Dumitru Tăuțan” din localitatea Florești, jud. Cluj și studiază canto de 2 ani de zile cu dna profesoară Marina Simionescu. Pe viitor vrea să meargă la Liceul de Muzică și aspiră să cânte pe cele mai mari scene ale lumii.

Daria ne-a declarat că a avut emoții dar totul a ieșit așa cum și-a imaginat:
Prima oară am avut emoții, ca sa iasă bine, dar după am auzit cum strigă toată lumea din public și mi-am dat seama că ceea ce fac e bine! Eu am mai cântat pe scenă de multe ori, dar fiind lânga artistul preferat, a fost ceva mai special, iar emoțiile au fost la cote maxime!

În viitorul apropiat doresc să mă înscriu la Liceul de muzică din Cluj, să continui bineînțeles și orele de canto deoarece mă ajută foarte mult, iar mai departe îmi doresc să ajung pe marile scene ale lumii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza