FOTO&VIDEO | Clujenii participă la Miting-ul pentru Familia Tradițională: “Vrem normalitate, nu perversitate”. De ce îl acuză liderii miting-ului pe Emil Boc

by admin

Câteva zeci de clujeni s-au adunat în Piața Avram Iancu cu scopul de a susține Miting-ul pentru Familia Tradițională. Manifestanții flutură steaguri tricolore, bannere cu diverse mesaje, exclamând în cor “Cluj-Napoca nu-i Sodoma!”, “Lege divină, familia creștină!”, “Vrem normalitate, nu perversitate!”.

Liderii Asociației Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă, în timp ce susțineau propriile idei despre Familia Tradițională, la un moment dat și-au îndreptat atenția către comunitatea LGBTQ+ despre care au spus că își doresc un “Paralelism legislativ românesc”.

“Atunci când CFR Cluj câștigă Cupa României sau campionatul la fotbal și face paradă prin oraș, care este mesajul lor? Suntem fotbaliști, am câștigat Cupa, cine suntem noi, nu? Dacă băieții de la baschet câștigă Campionatul Național și ies la paradă, care este mesajul lor? Suntem baschetbaliști, suntem cei mai buni din țară, am câștigat Cupa, vă rugăm să ne apreciați. Bun! Care este mesajul unei parade gay? Vă rog să îmi spuneți”.

De asemenea, indignați de faptul că cei din comunitatea Cluj Pride au obținut duminică, de la ora 12, acceptul de a organiza un marș, liderii comunității Noua Dreaptă i-au adus câteva acuzații și primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc:

“Domnul Emil Boc apare în poze pe la biserici, cu episcopi, cu mitropoliți, vorbește despre creștinism. O face în scop politic, iar pe la spate autorizează parada homosexuală”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Andrei 22/08/2021 - 08:03

De unde or fi rasarit astia, monser cand viata e atat de scurta …

Raspunde

Comenteaza