FOTO Școlile din județul Cluj, pregătite să primească elevii la cursurile de pregătire pentru examenele naționale

by admin

Școlile din județul Cluj sunt pregătite pentru desfășurarea activității începând cu 2 iunie. Inspectoratul Școlar Județean Cluj s-a asigurat că fiecare școală din județ a luat toate măsurile de prevenție împotriva coronavirusului în perioada următoare când se vor desfășura testele naționale.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj a organizat ieri, 21.05.2020 o videoconferință cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din județ, la care au participat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, directorul Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, Mihai Moisescu și primari ai localităților din mediul rural.

Din 2 iunie până în 12 iunie, elevii care vor se pot pregăti împreună cu profesorii la şcoală. La orele de pregătire pot participa şi elevii cu boli cronice sau cei care locuiesc cu persoane cu boli cronice ori cu vârste de peste 65 de ani.

„Au fost abordate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor pe care unitățile de învățământ trebuie să le ia în perioada de pregătire a examenelor naționale. A fost un dialog eficient pentru toate instituțiile care au responsabilități în organizarea și desfășurarea în condiții de siguranță a activităților ce se vor desfășura în școli în perioada 2-12 iunie și în perioada examenelor”, informează ISJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza