FOTO. Razii ale polițiștilor de la IPJ în prima seară de carantină. În Cluj-Napoca au fost verificați 22 de operatori economici și legitimați peste 160 de clujeni

by admin

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmii Grupării Mobile ”Ștefan Cicio Pop” au continuat activitățile cu scopul verificării respectării măsurilor de prevenire și combatere a virusului Covid-19, în data de 7 octombrie – prima zi în care a fost impusă carantina de noapte în intervalul orar 20 – 05.

Activitățile au avut un caracter preventiv, urmărind în primul rând responsabilizarea cetățenilor cu privire la noile măsuri aplicabile, interdicția de circulație pe timp de noapte, dar și programul de funcționare al operatorilor economici. Acțiunea s-a desfășurat pe raza întregului municipiu, în zona marilor centre comerciale, piețelor, parcurilor, restaurantelor și teraselor, dar și pe principalele artere de circulație.

În intervalul orar 19:30 – 21:00, au fost legitimate 166 de persoane și verificați 22 de operatori economici.

Pentru control în trafic, au fost oprite 65 de autovehicule, iar neregulile constatate la regimul rutier au atras aplicarea unui număr de 13 sancțiuni contraveționale, în acord cu OUG 195/2002R.

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni ca urmare a abaterilor aduse normelor de conviețuire socială, iar alte două au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza