FOTO. Pivariu, nemulțumit de lucrările din zona Șesul de Sus: “Am găsit borduri puse STRÂMB sau care au cedat la asfaltare. Nu pot să accept așa ceva”

by admin

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, s-a deplasat pe teren să vadă cum decurg lucrările de reparații a infrastructurii din zona Șesul de Sus. Realitatea din teren nu a corespuns cu asumările constructorului. Pivariu spune că a găsit borduri puse strâmb sau care au cedat la asfaltare, guri de scurgere care nu evacuează apa pluvială si chiar denivelări pe alocuri. De asemenea, edilul a ținut să își ceară scuze față de locatari în urma disconfortului creat.

“În cursul zilei de ieri am efectuat o vizită de monitorizare a stadiului lucrărilor de reparații a infrastructurii rutiere din zona Șesul de Sus. Întrucât sumele alocate din bugetul local pentru astfel de lucrări sunt consistente, am vrut să mă asigur că nivelul calitativ al acestora respectă standardele impuse de documentația de atribuire și obligațiile asumate de către prestator.

Realitatea din teren însă nu corespunde cu asumările constructorului și în niciun caz nu rezonează cu mesajele pe care le-am transmis acestuia la semnarea contractului. Am găsit borduri puse strâmb sau care au cedat la asfaltare, guri de scurgere care nu evacuează apa pluvială si chiar denivelări pe alocuri.

Din păcate nu pot să accept așa ceva. Pe cale de consecință, am convocat reprezentanții firmei prestatoare la o discuție și le-am solicitat refacerea tuturor lucrărilor care prezintă neconformități. De asemenea, am fost cât se poate de ferm în privința recepției acestor lucrări – se face doar în momentul în care sunt mulțumit de calitatea lor.

Regret profund disconfortul creat locuitorilor din această zonă dar prefer ca investițiile pe care le facem acolo să îmbunătățească condițiile de mobilitate în mod real și nu doar să cheltuim sume de bani din buget de dragul de a spune ca s-a făcut ceva”, a transmis Bogdan Pivariu pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza