FOTO | Moș Crăciun a ajuns la vârstnicii de la Centrul de îngrijire și asistență din Cluj

by Oana Spiru

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă bunicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj au primit o mică atenție. De obicei, vizita este una plină de emoție, însă contextul pandemic nu a permis o strângere de mână sau o îmbrățișare ca în ceilalți ani.

„Dacă puteți sa faceți un BINE, să nu ezitați să îl faceți. Ceea ce pentru dumneavoastră poate reprezenta foarte puțin, pentru alții poate reprezenta foarte mult. An de an, încercăm să oferim vârstnicilor de la Centrul de îngrijire și asistență pentru vârstnici din Cluj (DGASPC Cluj) cadouri de Crăciun. Darurile au fost oferite de către Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru implicarea în acest proiect de suflet pentru comunitatea clujeană.

Contextul actual încă nu ne permite o îmbrățișare și o urare de bine transmisă vârstnicilor de la centru, însă sper că aceste cadouri să le fie motiv de bucurie în aceste zile de sărbătoare.

Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc și personalului din centrele de specialitate pentru munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte!”, spune primarul Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza