FOTO | Meșterii populari clujeni își dau din nou întâlnire în Piața Avram Iancu, în cadrul “Tradițiilor de Vară”, ediția a II-a

by admin

Cea de-a doua ediție a “Tradițiilor de Vară” organizată de Asociația Meșterilor Populari Clujeni se va desfășura în Piața “Avram Iancu”, în perioada 12-23 august 2021, între orele 10:00-19:00 . În cadrul evenimentului vor fi expuse spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire, de către meșterii populari, dar și o sumedenie de produse locale gustoase, de sezon.

“Dorim să vă încântăm cu produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, fețe de masă, ștergare, și multe alte produse locale pline de farmec, pe care le veți putea cumpăra în cadrul evenimentului .Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară.

Hrănitoare, curate și savuroase, toate vă vor aștepta expuse pe tarabele noastre. De asemenea, la fața locului vă îndemnăm să vă bucurați și de o serie de demonstrații meșteșugărești, prin care fiecare meșter popular își va dezvălui frumusețea muncii sale, migala, dexteritatea și pasiunea pentru creația sa.Vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre.Împreună ducem tradiția mai departe!

Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție”, au transmis reprezentanții Asociației Meșterilor Populari Clujeni.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza