FOTO | În sfârșit e vreme de bălăceală! Ce opțiuni au clujenii

by Cezar Leizeriuc

Deși s-a lăsat cam mult așteptat, soarele a răsărit în sfârșit și pe străzile Clujului. Se anunță o săptămână cu zile călduroase, chiar suficient de fierbinți cât să dăm iama la piscină și să căpătăm și un bronz sănătos. Odată cu marea relaxare, s-au redeschis și pisicinele, așa că variante sunt.

Aqua Park Florești își așteaptă din nou clienții cu piscine încălzite, bazine pentru copii cu jocuri de apă, piscina pentru adulți cu vârtejuri și hidromasaj, tobogane, restaurant și bar. Potrivit administratorilor, sunt aproximativ 450 de șezlonguri, iar programul este de luni până duminică între orele 10:00 – 20:00. Tariful pentru adulți este de 40 de lei, iar pentru copii între 3-14 ani este de 30 de lei. Copii sub 3 ani au intrarea gratuită.

Și piscina Sun Tropez și-a redeschis porțile din momentul în care a revenit vremea bună. Se află la 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea. Este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Intrarea se face exclusiv pe bază de rezervare online, pe site-ul lor și pun la dispozitia oaspeților 200 șezlonguri și 20 baldachine. Apa piscinei este încălzită la temperatura de 27°-28° C.

La 25 de km se află piscina Salt Resort, în Cojocna. Clienții sunt așteptați într-o locație cu plajă, piscine cu apă caldă, piscine cu apă sărată, palmieri, baldachine sau umbreluțe. Programul la piscină este de luni până duminică în intervalul orar 09:00-21:00. Intrarea este 200 de lei/zi VIP pentru 2 persoane, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0–3 ani este gratuit. Copiii între 3–12 ani au reducere 60% din prețul pentru baldachin.

Rezervările pentru baldachine se păstrează până la ora 11. Oferta este limitată, deoarece locația dispune doar de 10 baldachine. Este necesară programarea telefonică.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza