FOTO. CFR a anunțat OFICIAL că s-a despărțit de Șumudică. Cine a condus primul antrenament al CFR-ului, înaintea derby-ului cu FCSB

by admin

Conducerea clubului CFR Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu antrenorul Marius Șumudică privind rezilierea amiabilă a contractului.

“Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea.

Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, au transmis reprezentanții clubului din Gruia.

Din imaginile surprinse de Look Sport, la ultimul antrenament premergător derby-ului cu FCSB, de duminică, nu s-a prezentat alături de jucători antrenorul Marius Şumudică. Nici posibilul său înlocuitor, Dan Petrescu, nu a fost pe terenul de antrenament.

  • CFR – FCSB e duminică de la 21:00, pe Look Sport+ şi pe platforma www.primaplay.ro.

Look Sport a aflat că preparatorul fizic Cristian Dragotă s-a ocupat de organizarea antrenamentului. Cine este Cristian Dragotă? Ei bine, el a lucrat la CFR şi cu Dan Petrescu, chiar şi în ultimul mandat al acestuia. De altfel, Dragotă a colaborat şi cu alţi antrenori români, precum Vasile Miriuţă, Ioan Andone, Alin Minteuan sau Mircea Rednic.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20375946/3/antrenament-cfr-1.jpg

Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, clubul din Gruia și-a cerut scuze în cadrul unui comunicat de presă:

“Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, au precizat reprezantanții “feroviarilor”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza