FOTO. Au fost ridicați primii CAI nesupravegheați din Florești. Pivariu: “Vom continua să luăm măsurile necesare”

by admin

Primarul comunei Florești a precizat că au fost ridicate de pe domeniul public primele animale nesupravegheate după mai multe sesizări venite din partea cetățenilor. De asemenea, edilul îi roagă pe toți proprietarii de animale, mici și mari, să nu mai lase animalele în afara proprietații lor, deoarece pun în pericol siguranța traficului.

“Din păcate, suntem obligați să recurgem la acest tip de acțiuni. Animale care se plimbă nestingherite pe domeniul public și care pun în pericol siguranța traficului, sunt incompatibile cu statutul pe care Floreștiul se zbate să îl câștige: acela al unei urbe moderne.

Floreștiul este o comunitate cu profil urban, parte a Zonei Metropolitane Cluj. Am primit multe sesizări din partea voastră cu privire la cazurile în care animale au făcut pagube, au pus în pericol siguranța traficului și au murdărit străzile din Florești.

Îmi pare rău că nu am reușit să acționăm mai repede dar am fost obligați să creăm mai întâi cadrul legislativ și să încheiem protocoalele necesare pentru a trece la ridicarea animalelor nesupravegheate. Îi rog pe toți proprietarii de animale, mici și mari, să nu mai lase animalele în afara proprietații lor, nesupravegheate.

Vom continua să luăm măsurile necesare pentru a schimba fața Floreștiului”, a transmis Bogdan Pivariu pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza