Focar de infecție la IPJ Cluj. 14 polițiști au fost confirmați pozitiv

by admin

Au fost testați pozitiv cu coronavirus 14 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. În cazul acestora, Direcția de Sănătate Publică Cluj desfășoară o anchetă epidemiologică. Spațiile de lucru vor fi dezinfectate în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului COVID-19.

De asemenea, conducerea IPJ Cluj a precizat că adjunctul instituției nu este infectat cu virusul Covid-19.

„În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor. Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19. De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității. Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19. Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza