Florin Cîțu nu exclude ca miniștrii USR PLUS să-și retragă demisiile, după discuția cu Klaus Iohannis: “Bineînțeles că este posibil”

by admin

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat, marți, că nu a observat demisiile miniștrilor din USR PLUS care au fost depuse azi dimineață la Secretariatul General al Guvernului. Totodată, Cîțu încă analizează această situație înainte de a lua o decizie și nu exclude după discuția cu președintele Klaus Iohannis, ca demisiile să fie retrase.

Întrebat de reporteri despre momentul în care va lua la cunoștință demisiile miniștrilor USR PLUS și când va desemna interimarii, premierul României a precizat: “Dați-mi voie să analizez întâi situația. În momentul acesta încă analizez situația politică”, a spus Cîțu conform Digi24.

Florin Cîțu a menționat că nu a văzut demisiile miniștrilor din USR PLUS. Cât despre demiterile secretarilor de stat propuși de partidul condus de Dacian Cioloș și Dan Barna, acesta a subliniat: “Când o să iau o decizie, o să anunț. Nu am luat nicio decizie în acest sens. Eu în continuare mizez pe o guvernare de dreapta în România”.

Întrebat dacă după discuția cu președintele Klaus Iohannis este posibil ca miniștii USR-PLUS să-și retragă demisiile, premierul României a răspuns: „Bineînțeles că este posibil”.

USR PLUS susține că își va retrage demisiile doar dacă se schimbă prim-ministrul Florin Cîțu.

Sursa foto: presicendy.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza