“Florin Călinescu Show” debutează la Prima TV. Ana Maria Popescu și Marcel Ciolacu, primii invitați

by admin

Ana Maria Brânză (Popescu), vicecampioană olimpică, şi Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, sunt primii invitaţi ai lui Florin Călinescu în emisiunea „Florin Călinescu Show” de la Prima TV care va fi difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.00. 

Ana Maria Brânză, vicecampioană la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va vorbi, în ediţia de marţi, cu Florin Călinescu în platoul emisiunii despre munca asiduuă depusă pentru a deveni campioană până la situaţia actuală a sportului românesc.

Ana Maria Brânză i-a criticat dur pe cei care condus sportul românesc la întoarcerea de la Jocurile Olimpice. De asemenea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, este invitat pe canapeaua lui Călinescu, unde va vorbi despre anunţul său de a nu susţine guvernul Cioloş şi propunerea alegerilor anticipate.  

„Florin Călinescu Show” debutează marţi, de la 20.00, iar din emisiune nu vor lipsi nici invitaţii, nici momentele de muzică live ale orchestrei condusă de compozitorul Virgil Popescu şi nici invitaţi cu talente deosebite: magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 19/10/2021 - 15:33

No bine, m-am lamurit si cu Calinescu. Nu erau destule 5-6 televiziuni pesediste, mai vine inca una! Bravos natiune, halal sa-ti fie !

Raspunde

Comenteaza