FLORIIIIIIIIIIN CĂLINESCU vine la Prima TV! Va dezvolta zona de conținut autohton la Prima Tv, iar sâmbătă comentează FCSB – Academica Clinceni

by admin

Celebrul om de televiziune Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever. Totodată, într-o primă etapă, din această toamnă, cunoscutul om de televiziune va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV şi primaplay.ro . Prima apariţie a lui Florin Călinescu va fi în studioul fotbalistic, de la ora 20.00, dinainte de meciul difuzat sâmbătă, 25 septembrie, de Prima TV, cel dintre FCSB şi Academica Clinceni, urmând ca acesta să comenteze, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00. 

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România, Florin Călinescu şi-a pus amprenta asupra divertismentului naţional. Cu o experienţă de peste 30 de ani în teatru, televiziune, radio şi film, Florin Călinescu este un reper în televiziunea de după Revoluţie. El a scris istorie realizând o mulţime de evenimente speciale, de la matinale până la emisiuni de miez de noapte, seriale de comedie, culminând cu celebra “Chestiunea zilei”, dar este în conştiinta publicului cu roluri in teatru şi filme, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Balanţa sau E periculoso sporgersi.

 “Suntem bucuroşi şi mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulţi dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei româneşti. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea şi pe profesionalismul lui. Prima TV a câştigat un plus de experienţă prin prezenţa domnului Călinescu în echipa de top management”, spune Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever.

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever. Misiunea lui este de a dezvolta şi crea conţinut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare şi să se regăsească în programele postului Prima TV, dar şi ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever. Acesta  deţine în prezent 11 canale:  Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST.

De la preluarea televiziunii Prima TV de către Grupul Clever, investiţia la nivel operaţional (trecerea la emisia HD, studiouri şi echipamente performante) şi de producţie (jurnale Focus cu o echipă lărgită, lansarea matinalului Focus la prima oră, a emisiunilor Insider Politic, Ora de Profit.ro, Poezie şi delicateţuri, transmisiuni sportive, noua platformă online primaplay.ro) a adus în faţa telespectatorilor programe cu conţinut relevant şi de calitate. Grupul Clever continuă acest demers prin integrarea în echipa sa a uneia dintre figurile emblematice ale istoriei televiziunii din România: inegalabilul Florin Călinescu.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza