Floreștiul, șcena unor evenimente de anvergură

by Oana Spiru

În această vară Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură, TIFF Florești. TIFF va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de chiar în Florești. Reprezentațiile vor avea loc în Parcul Poligon.

Floreștiul se transformă într-o localitate modernă. Un element important prin care o societate se modernizează este arta și cultura.

“Cu bucurie vă anunț că în cursul zilei de azi am convocat, pentru luni, o ședința extraordinară a Consiliului Local în care vom supune la vot desfășurarea Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) în Floreşti între 23 iulie și 1 august 2021.

Dacă până acum cinefilii din comunitatea Floreștiului și-au arătat interesul pentru filmul de artă participând la proiecții și evenimente din festival în alte locații, consider că este momentul să organizăm o scenă de proiecție și în mijlocul comunității noastre”, spune primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. 

TIFF este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România și este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din întreaga regiune.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza