Filiala „Traian Brad” a Bibliotecii Județene „Octavian Goga” își extinde programul cu publicul

by Oana Spiru

Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, anunță extinderea programului cu publicul al Filialei „Traian Brad” din cartierul Mănăștur, str. Izlazului nr.18, începând cu data de 4 octombrie 2021.

Filiala oferă publicului multiple oportunități: de lectură, studiu, informare, instruire, petrecere a timpului liber și este dotată cu tehnologie de identificare prin radio-frecvență (RFID), care asigură accesul facil la operațiunile de împrumut și restituire a documentelor, precum și securitatea fondului de carte. Pentru a beneficia cât mai mult public de facilitățile pe care filiala le oferă, programul acesteia a fost extins de la 8 la 12 ore/zi, de luni până vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00.

Colectivul filialei invită iubitorii de lectură în prima zi de luni a lunii octombrie să ia parte la mai multe activități pentru toate vârstele, ce vor avea loc online, pe platforma ZOOM:

  • Ora 10.00 Povești colorate, cu Amedeia Neamțu și elevii clasei pregătitoare de la Școala Gimnazială „Ion Creangă”.
  • Ora 16.00 Robotul Edison, prietenul meu. Oră de programare și demonstrații pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani.
  • Ora 17.00 Ora poveștilor în limba engleză. Activitate de lectură pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani.
  • Ora 18.00 Produsele naturiste și sănătatea în sezonul rece. Activitate pentru public cu vârsta 16+.

Pe tot parcursul zilei, persoanele care se înscriu la Filiala ,,Traian Brad” vor beneficia de gratuitate la obținerea Permisului de intrare la bibliotecă.
Activitățile necesită înscriere prealabilă la tel. 0265-565784, manastur@bjc.ro sau direct la sediul filialei, str. Izlazului nr. 18.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza