Filiala REPER Cluj și-a ales conducerea pentru următorii doi ani

by Oana Spiru

Duminică, 2 Iulie 2023, Partidul REPER și-a ales structura de conducere pentru un mandat de doi ani. În funcțiile de copreședinți au fost aleși, prin votul membrilor, Muraru Aura și Bulboaca Mihai Adrian, iar ca secretar Russu Marius.

Reprezentant al departamentului de comunicare a fost ales Ilieș Ioan Alin, iar al celui de HR Bold Viorica Deli și cei 8 membrii aleși ai Biroului Județean sunt: Mihali Ciprian, Ilian Laura, Ciuclaru Horea, Baies Alex Cătălin, Mintau Ioana, Spermezan Dumitru, Monica Ferecatu și Russu-Coldea Ioana Florina.

La evenimenimentul organizat la Hotelul West City au participat și co-președinții REPER, Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru.

În cadrul conferinței județene REPER Cluj au avut loc o serie de discuții despre direcțiile partidului în plan local, în privința colaborării dintre mediul politic și societatea civilă, alături de Istvan Szakats. În panelul despre implicarea socială și profesională a femeilor a vorbit Cristina Hotoleanu, iar în secțiunea dedicată necesității implicării tinerilor în procesele decizionale a fost invitat să-și exprime punctul de vedere Toni Chira. Ciprian Mihali, fondator și membru al consiliului director al Institutului Repere pentru Democrație a explicat importanța unei instituții de formare și profesionalizare a viitorilor oameni politici, precum și despre fructificarea ideilor politice desprinse din dezbaterile IRD dedicate tinerilor.

Reper înseamnă o societate profund pro-europeană, deschisă pentru fiecare minoritate și grup din România. Reper înseamnă o serie de politici îndreptate pentru protecția socială a acestor grupuri și pentru integrarea societății civile în mișcarea pro-europeană și într-o mișcare incluzivă, care să nu discrimineze și care să fie orientată pe dezvoltarea societății prin educație, sănătate și susținerea implicării oamenilor în viața publică și în politică. Azi, 02.07.2023 s-a făcut un prim pas prin alegerea membrilor filialei locale Cluj-Napoca și filialei județene Cluj. S-au ales organele de conducere ale celor două filiale, respectiv membrii biroului local si județean și președinții acestor filiale. Organizarea acestor alegeri a fost realizată de Biroul Național Reper, reprezentat prin: Camelia Sălcudean.

Misiunea REPER Cluj este transpunerea în plan local a direcției pro-europene și apărarea valorilor democratice în contextul creșterii curentului eurosceptic.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza