FCU Craiova-U Cluj 5-0! Cu tribunele goale, Oltenii au dat de pământ cu ”Șepcile Roșii”! Sabău: ” Cea mai urâtă seara din cariera mea!”

by Christian Suciu

FCU Craiova a deschis etapa cu numărul 24 printr-o victorie neașteptată la scor împotriva Universității Cluj-Napoca într-un meci care s-a jucat cu porțile închise. Gazdele au avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul prin Aurelian Chițu care apoi a reușit dubla în minutul 25 după o pasă a lui Bahassa. Apărarea clujenilor nu și-a învățat lecția iar în minutul 36 Dragoș Albu a făcut 3-0 din pasa aceluiași Bahassa.

Coșmarul clujenilor a continuat și în repriza a doua când Albu i-a întors favorul lui Bahassa care l-a executat pe portarul Iliev și a dus scorul la 4-0. Oltenii nu s-au lăsat pe tânjeală nici pe finalul reprizei și au punctat din nou în minutul 90 prin Blănuță care a stabilit scorul final al partidei.

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău a declarat în cadrul interviurilor de după meci că jucătorii săi au fost de nerecunoscut în această partidă iar înfrângerea suferită este una din cele mai urâte ale carierei sale profesioniste.

” De nerecunscut! Am avut două jocuri foarte bune cu Voluntari şi cu Rapid. Înţeleg, am întâlnit un adversar în formă, dar nu te poţi prezenta aşa slab. Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat, trebuie făcută o analiză. Să vedem unde am greşit, în special eu.

Foarte uşor am luat golurile în zonă centrală. E greu să fac o analiză la cald. Nu am avut curaj să jucăm. Nu e un meci pe care trebuie să îl uităm, trebuie să analizăm, ce se întâmplă.

Eu am în continuare o impresie bună despre jucători, îi văd foarte afectaţi. Putem compensa printr-o atitudine bună, Nu vom avea probleme să retrogradăm, asta cred, dar multe lucruri nu au funcţionat. Ce să mai spun? E un scor clar, au fost mult mai buni decât noi.

E una dintre cele mai grele seri. E cea mai urâtă seară din cariera de antrenor! Urmează Mioveni, trebuie să îl pregătim bine, să ne refacem din punct de vedere mental. Nu asta e echipa pe care o cunosc şi pe care am antrenat-o. Am arătat mult mai bine, altă stare de spirit, altă mentalitate.” a declarat în urma partidei de la Craiova, antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

FCU Craiova-U Cluj 5-0! Cu tribunele goale, Oltenii au dat de pământ cu ”Șepcile Roșii”! Sabău: ” Cea mai urâtă seara din cariera mea!” – Revista Presei 04/02/2023 - 13:47

[…] post FCU Craiova-U Cluj 5-0! Cu tribunele goale, Oltenii au dat de pământ cu ”Șepcile Roșii”! Sab… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
” Cea mai urâtă seara din cariera mea!” – Revista Presei 05/02/2023 - 07:52

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza