Factură de 1 milion de lei pentru Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca! David Ciceo: ” Avem nevoie de predictibilitate și prețuri normale. ”

by Christian Suciu

Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo a reacționat vehement față de suma prezentată de ultima factură la energie electrică primită, ce depășește 1 milion de lei. Creșterea costurilor de întreținere ale aeroporturilor amenință cu falimentul numeroase instituții pe plan național iar potrivit acestuia cheltuielile vor resimțite inclusiv de buzunarele pasagerilor.

”Situația este absolut disperată! Solicităm insistent să fim incluși și noi în categoria unităților care o perioadă măcar sunt protejate.” a transmis Directorul Aeroportului Avram Iancu într-o intervenție pentru postul Digi 24. Conform declarațiilor acestuia, prețul megawatt-ului s-a scumpit de la 360 de lei în urmă cu 3 ani, la valoarea actuală de 4.500 de lei iar în producătorii de energie electrică nu mai doresc să încheie contracte de furnizare cu aeroporturile, pe termen mai lung de o lună, din cauza lipsei de predictibilitate.

Directorul Aeroportului clujean ar fi cerut guvernanților măsuri care să protejeze inclusiva aeroporturile, care în acest ritm nu își vor mai putea achita cheltuielile și vor intra, cel mai probabil, în faliment.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza