EXCLUSIVITATE | Look Sport 3 Motors va transmite vineri și sâmbătă Raliul Harghitei

by admin

Look Sport 3 Motors va transmite în exclusivitate, vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei, competiție care contează ca etapă în Campionatul Național de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Vineri, 7 mai, de la ora 17.00 și sâmbătă, 8 mai, de la ora 10.45 iubitorii sporturilor cu motor sunt așteptați să vadă pe Look Sport 3 Motors etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri. Aflat la editia cu numarul 29, Raliul Harghitei revine anul acesta la traseul clasic, exclusiv in jurul Odorheiului Secuiesc. După o întrecere intensă, cele mai bune echipaje vor fi premiate în cadrul festivității organizate pe scena din Piața Marton Aron.

Vineri, de la ora 17:00 sunt programate trei probe speciale, Liban și Bucin I și II, iar sâmbătă se vor parcurge de trei ori probele Lueta, Crăciunel și Mărtiniș, incepand cu ora 10:45. Anul acesta, din cele 84 de echipaje înscrise, cele ale lui Bogdan Marisca, Dan Girtofan și David Botka sunt așteptate să se dueleze pentru locul 1 în probele pregătite în acest week-end.

Adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește pe Look Sport 3 Motors. Aici pot fi urmărite cele mai tari competiții interne și internaționale

Look Sport 3 Motors transmite competițiile internaționale: Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 2, Moto 3, Moto E și MotoRC.

Look Sport 3 Motors transmite în exclusivitate competițiile naționale: Campionatul Național de Raliuri Betano, Campionatul Național de Viteză în Coastă, Campionatul Național de Super Rally, Campionatul Național de Anduranță, Moto RC.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza