EXCLUSIV | Tudor Chirilă: “Haosul care domnește în țara noastră poate fi regăsit pe ȘOSELE. Ele reprezintă un fel de radiografie a noastră socială”

by admin

Printr-o intervenție telefonică, tot în cadrul emisiunii Servus, Cluj!, Tudor Chirilă și-a exprimat punctul de vedere cu privire la problema șoselelor din România. Solistul trupei Vama Veche a precizat că acestea “reprezintă un fel de radiografie a noastră socială”, iar maniera prin care conduc românii, una de-a dreptul teribilistă, lasă de dorit.

“În momentul de față sunt sceptic. Eu mă definesc ca un pesimist cu acțiuni pozitive. Încerc să îmi fac treaba la locul meu și mă uit în jur. Avem o mare problemă de educație. Sunt în acest turneu, Vama Neconvențional. Nu vreau să vorbim mai mult de lucruri sociale decât muzică, dar nu avem ce să facem. Suntem în turneul acesta și nu cred că am avut vreo deplasare fără să vedem un accident…Am fost la Hunedoara, Oradea, Târgu Mureș. Am mers la Timișoara, la Craiova. Am mers la Rupea. Peste tot am văzut.

Expresia haosului care domnește în țara noastră poate fi regăsită pe șosele. Șoselele reprezintă un fel de radiografie a noastră socială. Cum se conduce, cum nu se aplică legea. Cum nu se dau amenzi. Cum amenzile sunt foarte mici. Cum se mai scapă pe undeva cu o șpagă, cu o ‘șpăguță’. Cum mai sunt și niște polițiști care conduc matoli. Cum s-a ajuns să se meargă pe contrasens pe autostradă. Lumea parchează pe unde vrea și cum le ceri socoteală te și înjură sau sunt gata să te ia la bătaie în primele 5 minute. Toate aceste lucruri spun despre noi cum suntem educați acum”, a declarat Tudor Chirilă în emisiunea Servus, Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

tudy 20/08/2021 - 08:27

1. Unde sunt rezistentii care strigau “Fără Penali” , “Fără Penali în funcții publice”. Unde e Turor Chirila, Dan Sora, Dacian Cioloș, CEO-ul Steven van Groningen (CEO Raiffeisen Bank) și Frumoșii liberi din România, care apărau țara de ciuma roșie și care ne salvau de Ponta, cel care a plagiat o lucrare de diploma? Unde e eroina LCK = Laura Codruta Kovesi, aceasta eroina fără de care am cădea în prăpastia corupției . Unde este USRPLUS? Susține Domnul Boc un candidat penal în funcția de președinte PNL? Este PNL un partid de penali?
2. De ce au apărut chiar acum aceste pete negre pe CV-ul lui Câțu ? Datoriile realizate prin imprumutri, sunt MULT mai grave decât 2 zile de pușcărie în USA.
Eu cred ca exista 2 posibilități la dosarele lui Câțu :
a. Alegerile din PNL. Și pentru discreditarea lui Câțu se scot dosare. Cu alte cuvinte, se omoară între ei.

Raspunde
clujean 21/08/2021 - 12:00

Asa….si care e a 2-a posibilitate? adica “b”-ul? Vai de capu’ tau de prostan !

Raspunde

Comenteaza