EXCLUSIV | Tudor Chirilă: “Eu n-am ieșit în stradă ca să vină la putere PNL, USR sau mai știu eu cine. Am ieșit în stradă pentru niște principii”

by admin

Într-o intervenție telefonică în emisiunea Servus, Cluj!, solistul trupei Vama Veche, Tudor Chirilă, a explicat că ieșirea sa în stradă, la proteste, a fost determinată de concepția unei țări cu niște principii corecte de guvernare, a unei țari fără corupție, jafuri sau hoții și nicidecum de un scop politic, al “instalării” unor partide precum PNL sau USR la conducerea României.

“Oricât ne-ar spune haterii că <<vedeți? Voi ia-ți pus pe ăștia>>. Astea-s niște tâmpenii. Noi n-am pus pe nimeni. Cei care am ieșit în stradă, am ieșit pentru o Românie cu niște principii corecte de guvernare, pentru o țară fără corupție, pentru o țară cu altă mentalitate, într-o țară fără jaf, fără hoți și așa mai departe. Și asta s-a întâmplat de la Roșia Montană încoace. Eu n-am spus că am ieșit în stradă ca să vină la putere PNL, USR sau mai știu eu cine. Eu am ieșit în stradă pentru niște principii. Probabil asta voi face și de acum înainte. Nu este vina noastră că cei care au venit la putere sunt iresponsabili, lipsiți de empatie și incompetenți.

Datoria noastră ca cetățeni este să ne preocupe soarta comunității și să vociferăm atunci când putem. Din tăcere am văzut unde s-a ajuns. La 50 de ani de comunism!”, a declarat solistul trupei Vama Veche, Tudor Chirilă, în emisiunea Servus, Cluj.

Sursa foto: Facebook / Tudor Chirilă

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

ion 19/08/2021 - 19:26

Eu cred ca esti platit de PSD sa faci campanie anti guvern si anti vaccinare si de televiziunile psd-ului care sunt anti vaccinare (antena 3 si romania tv)!

Raspunde
Alin 20/08/2021 - 15:00

eu nu cred că e plătit de PSD. Pur și simplu el e cu valul. Acum realizează că acst guvern sabotează libertățile, distruge economia cu datorii uriașe a introdus măsuri fascistoide de segregare, a cumpărat vaxxinuri inutile cu 2 miliarde, au folosit 10 milioane din 120 de milioane.

cu alea 2 miliarde se puteau face ca in florida centre de tratament precoce pentru orice om care simte primul simptom covid – așa se fce să reduci spitalizările. Obsedatii de vaccin care ar fi bagheta magică au sabotat tratamentul precoce si așa au ajuns excesiv de multi la spital, deși Suedia și Florida au arătat că poti reduce de la bază simptomele cu un chit de tratament si doar categoria de risc se vaccinează.

o nebunie care a costat 2 miliarde cash, 30 de miliarde datorie, incălcarea legii și libertatilor cu sechestrarea oamenilor in case…

tudor chirilă e doar un căcăcios care se schimbă cum suflă vântul, că e influensăr și tre să dea bine, om fără principii de fapt. ce să faci dacă te lași influențat de un cântăreț rămas cu capul in liceu

Raspunde

Comenteaza