Esentza-Vectron Winter Demo, o colaborare bazată pe prietenie și pasiunea pentru robotică

by Oana Spiru

Echipa Vectron Robotics a Colegului Național „Andrei Mureșanu” organizează în perioada 28-29 ianuarie la Sala Sporturilor din Dej, Esentza-Vectron Winter Demo, un concurs de robotică, în colaborare cu echipele Esentza Robotics și Esentza Revolution de la Colegiul Național ,,Petru Rareș” din Beclean.

În cadrul acestui concurs participă 18 echipe de robotică din toate colțurile tării, fiind prezente aproximativ 200 de persoane.

„Noi participăm în cel mai mare concurs de robotică din lume, First Tech Challenge adus în România de către Asociația Nație Prin Educație. În fiecare an, în luna septembrie, primim tema sezonului, iar noi începem să gândim mecanismele pe care le poate avea robotul pentru a realiza cât mai eficient sarcinile cerute de către noul sezon”, a declarat echipa Vectron Robotics.

Sezonul competițional actual, Power Play, constă în colectarea de conuri și plaseara acestora pe joncțiuni de diferite dimensiuni, a acumula cât mai multe puncte.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Esentza-Vectron Winter Demo, o colaborare bazată pe prietenie și pasiunea pentru robotică – Revista Presei 25/01/2023 - 14:31

[…] post Esentza-Vectron Winter Demo, o colaborare bazată pe prietenie și pasiunea pentru robotică appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza