Emil Boc vrea o campanie locală pro-vaccinare: ”Nu e suficient ce văd oamenii la televizor, haideți să coborâm la nivelul micro, unde cetățeanul se învârte în fiecare zi”

by Cristina Mihaila

La propunerea consilierului local USR, Alexandra Oană, Primăria Cluj-Napoca vrea să demareze o campanie proprie de informare privind vaccinul anti COVID. Edilul Emil Boc a declarat într-o intervenție telefonică la Ziua de Cluj Live că își propune să completeze campania națională de informare prin implicarea unor personalități locale, dar și a oamenilor simpli.

”Să coborâm și la nivelul micro, unde cetățeanul se învârte în fiecare zi. La bloc, să zicem, unde stă. Pe cine alegem, vom alege președintele asociației, pentru că are grijă de banii pe care îi dăm la bloc. Hai să vedem dacă președinții de bloc vor să se vaccineze și în universul ăla mediatizez informația. După aceea merge omul la serviciu, de la șeful instituției până la care lucrează acolo, să îi atragem și să facă o campanie de susținere a vaccinului. După aceea merge omul spre casă, cu autobuzul, ce informații găsește omul în autobuz prin care să vadă dacă se susține vaccinarea”, a declarat Emil Boc.

Edilul crede că astfel cresc șansele ca lumea să creadă în teorii ale conspirației și informația poate fi mai ușor disemniată.

”Să ne înțelegem, e o completare a campaniei naționale de vaccinare. În fiecare loc unde merge, cetățeanul să vadă că este susținere pentru vaccin. (…) Trebuie să-i oferim cetățeanului cât mai multe surse de informare și să vadă că oamenii în care are încredere se vaccinează. Atunci cu siguranță cei care nu cred și susțin teoriile conspiraționiste nu vor mai avea câștig de cauză”, a mai spus Boc.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Vaccin 06/01/2021 - 18:14

In franta abia 516 oameni au dorit sa se vaccineze. Au mult mai multi oameni,mult mai multe doze de vaccin decat romania la dispozitie,un sistem al sanatatii functional fata de cel al nostru, si tot nu vor. Sigur toti francezii sunt niste handicapati,adepti ai teoriilor conspirationisto-masono-putino-iste, noi oricum suntem mai destepti decat ei,de aia trebuie sa ne vaccinam cat mai repede cat mai multi.

De aceea s-a si demarat o massiva campanie de propaganda si dezinformare atat despre nevoia de vaccinare,cat si vaccinul in sine,iar cei care pun intrebari sunt considerati eretici,pardon conspirationisti.

Raspunde
bubu 06/01/2021 - 22:35

nu te obliga nimeni sa te vaccinezi

Raspunde
B 07/01/2021 - 12:15

Vaccinarea repede toata lumea sa putem reintra in normal! Sau va place asa …..
Suntem noi mai destepti ca toata lumea, nu vrem sa ne vaccinam dar nici nu iesim sa protestam pentru masurile aberante, e bine acasa cu salariul platit la zi, in pijama sau in chilotii gauriti la cur !
Nu aveti/ nu avem nici o scuza

Raspunde

Comenteaza