Emil Boc: “Se va redeschide Bazinul Olimpic din Grigorescu”. Vezi când, în ce condiții și care va fi programul

by admin

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat că se va redeschide Bazinul Olimpic din cartierul Grigorescu de săptămâna viitoare. Accesul publicului va fi restricționat 70% din capacitatea bazinului, iar masca va fi obligatorie atât la intrarea în incinta bazinului, cât și în vestiare. Clujenii nu vor fi condiționați să prezinte dovada vaccinului sau a unui test PCR negativ.

“Vom redeschide bazinul olimpic din Grigorescu în 16 iunie. Sperăm ca atunci apa să fie în parametri optimi. Accesul publicului va fi restricționat la 70% din capacitatea bazinului, iar intrarea se va face în urma programării în prealabil. Va fi și un interval de funcționare: luni de la 14 la 21:30, marți-vineri de la 06 la 21:30, sâmbătă-duminică de la 08 la 17:30. În prima etapă se va asigura accesul pentru clienții care au abonamente sau cursuri plătite încă dinaintea suspendării activității bazinului și vom continua cu toți cei care vor dori pe bază de bilete.

Purtarea măștii va fi obligatorie la intrarea în incinta bazinului și în vestiare. Nu am văzut alte condiții. Accesul nu se va face în urma testelor sau să intre lumea doar pe bază de vaccin”, a explicat primarul Emil Boc la un post local de radio.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza