Emil Boc: “Personal voi face și a treia doză de vaccin. N-am nicio reținere” / “Nu s-a descoperit în istorie o altă cale alternativă la moarte”

by admin

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat că primăria susține centrele de vaccinare din județ și speră ca un număr cât mai mare de clujeni să se imunizeze mai ales că trendul este unul crescător. Edilul consideră că astfel nu s-ar mai pune presiune nici pe secțiile de Terapie Intensivă din spitale și nici n-ar mai intra în calcul un eventual lockdown.

“Nu avem altă cale de a ne proteja sănătatea decât prin vaccinare. Acum este etapa când se încheie concediile, se încheie perioada de vară și în fiecare țară se pare că acest trend este crescător. Două elemente sunt necesare: să nu avem presiune pe Terapie Intensivă în spitale și să ne vaccinăm cât mai mulți. Dacă acest lucru se realizează, viața merge mai departe. Nu trebuie să se oprească viața, fraților, pentru că noi nu mai putem să ne permitem vreodată lockdown-ul. Sper și cred că nu vom mai avea închideri ale economiei.

Primăria susține toate centrele de vaccinare din județ. Viața trebuie să-și urmeze cursul. Trebuie să treacă 8 luni de la prima vaccinare din ce am citit. Eu m-am vaccinat în aprilie, deci în decembrie ar fi posibilă a treia doză. Dacă specialiștii vor recomanda în urma analizelor eu personal voi face și a treia, nu am nicio reținere. Am făcut AstraZeneca, aia <<killer body>>, a fost mai dură, dar nu am avut nicio problemă majoră. Cred în vaccinare ca soluție pentru a depăși pandemia. Nu s-a descoperit în istorie o altă cale alternativă la moarte”, a explicat Emil Boc la Napoca Live.

Întrebat dacă nu este periculoasă organizarea festivalului Untold, primarul Clujului a specificat că “așa cum este periculos să ieși în lume, la fel de periculos este să mergi și la festival”.

”Dacă ești vaccinat și mergi așa acolo, este în regulă. Viața trebuie să meargă mai departe. Când sunt oameni vaccinați, în mod normal nu se pune problema virusului”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza