Emil Boc: „Dacă nu se adoptă certificatul verde vom avea un Crăciun cu probleme în continuare. În loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir”

by Oana Spiru

Primarul Emil Boc cere impunerea certificatului verde la locul de muncă. Acesta a declarat la NapocaLive că este necesar ca orice decizie politică să țină cont în mod fundamental de câteva lucruri care sunt presante. Conform edilului, orice coaliție de guvernare trebuie să înceapă cu certificatul verde.

„Nu este posibil ca el să nu fie aprobat de parlament, cât mai repede cu putință. Nu putem alege la nesfârșit între ignoranță și rațiune. Trebuie acum să mergem pe mâna rațiunii și a salvării vieților.

Orice partid politic din această țară trebuie să spună «da» certificatului verde la locul de muncă ca să mergem mai departe pentru că el ne va duce la o coborâre a ratei de infectare și vom avea un Crăciun mai liniștit. Dacă nu se adoptă certificatul verde, cum și în Europa este implementat, în Italia, Franța, vom avea un Crăciun cu probleme în continuare, iar în loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir. De aici trebuie să fie dată ora exactă, prioritățile legate de starea populației și orice guvern trebuie să aibă acest Certificat Verde în vizor, dar și facturile la gaz și electricitate”, a spus Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

ardelean 05/11/2021 - 08:13

Ba , vom merge la festival, la untold cu Matu pe care il tuci in cur nesimtitule.

Raspunde
B 05/11/2021 - 13:27

imputitule, cum iti permiti?! Ne-ai bagat mortu-n casa cu festivalu tau si acum tot noi suntem trasi la raspundere?! Sper sa raspundeti pt ce-ati facut cu PNLu pulii cu tot, o sa dispareti de pe paginile istoriei (in cel mai bun caz)

Raspunde

Comenteaza