Emanuel Ungureanu, primul pe lista USR Plus la Camera Deputatilor. In Buzau!

by Cristina Mihaila

Asa cum anuntase in urma cu cateva zile, Emanuel Ungureanu a parasit filiala USR Cluj pentru a gasi o filiala care sa ii acorde un loc eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. A gasit-o la USR Buzau, unde este cap de lista pentru Camera Deputaţilor.

“Decizia filialelor USR şi PLUS Buzău de a-l invita pe Emanuel să deschidă lista candidaţilor din judeţ alături de Mihai Moraru (n. r. primul pe lista pentru Senat) arată hotărârea noastră de a propune buzoienilor o listă credibilă care să confirme asumarea pentru o altfel de politică. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputaţi din actuala legislatură şi trebuie să continue munca din Parlamentul României. În calitate de deputat a efectuat vizite neanunţate în peste 80 de spitale din ţară în ultimii ani, constatând şi denunţând public situaţia precară a sistemului sanitar. O situaţie pe care o regăsim şi în judeţul Buzău, unde avem spitale total nepregătite pentru a oferi servicii medicale de calitate sau pentru a oferi asistenţă medicală de calitate pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 sau care au alte afecţiuni”, a declarat Irinel Cârstea, preşedintele USR Buzău, citat într-un comunicat de presa al USR Buzau.

“Mă onorează încrederea şi susţinerea colegilor mei din Alianţa USR PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii patru ani în Camera Deputaţilor. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR PLUS Buzău ca o echipă puternică şi vom convinge buzoienii că noi înţelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor şi de a-i reprezenta cu cinste şi demnitate. Am venit cu entuziasm şi energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluţii pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest judeţ şi să lupt împreună cu oamenii de bună-credinţă din Buzău împotriva corupţiei din administraţia publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Tz d 18/10/2020 - 13:23

Și-a găsit in sfârșit locul. Cum mai ziceam și in alte luări de poziție; locul moldovenilor e in Moldova, al oltenilor in Oltenie, șamd.

Raspunde
clujean 26/10/2020 - 14:58

Du-te invartindu-te, mai javra, si sa mai vii pe la Cluj cand te-o mai chema cineva !

Raspunde

Comenteaza