Eagle Festival dă startul evenimentelor mari din România! Vezi ce artiști vor fi prezenți

by Oana Spiru

𝐄𝐚𝐠𝐥𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 este evenimentul care pune Oradea pe harta celor mai importante evenimente mondiale din zona muzicii EDM. Pe 𝟕 𝐦𝐚𝐢 se va transforma cea mai nouă arenă din Oradea într-un tărâm de poveste, vor fi prezenți artiști speciali ce vor trezi emoții aparte până în zori.

Sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din str. Traian Blajovici, va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important festival de muzică organizat vreodată în Oradea.

Datorită ritmului de vânzări ale biletelor ne așteptăm să avem între 5000-7000 de participanți la acest eveniment.

Lista artiștilor prezenți la eveniment cuprinde nume de referință în industria festivalieră europeană precum: UMMET OZCAN, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, BROOKS, NOEL HOLLER, TOBY ROMEO, PARTYDUL KISSFM și AQILA ATAK.

UMMET OZCAN
A produs remixuri pentru artiști cunoscuți la nivel mondial, precum Tiësto („Wasted”) și Axwell & Ingrosso („More Than You Know”). Unele dintre cele mai recente hituri ale sale sunt „Sober” (feat. HYO), „The Hum”, „Melody”, „Wake Up The Sun”, „Everything Changes” și „Higher”.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

Cel mai energic house DJ Duo din lume!

Sunnery James și Ryan Marciano și-au construit o reputație ca artiști de prestigiu, după ce au lansat piese pe unele dintre cele mai prolifice etichete din industrie, precum și propria lor amprentă reputată SONO Music bazată pe Armada, perechea și-a consolidat poziția în topul celor mai înalte rânduri din industrie.

BROOKS

Producătorul olandez Brooks și-a creat un nume solid cu o selecție de originale și remixuri remarcabile care au atras atenția lumii. Brooks a reușit să iasă în evidență și să câștige o recunoaștere din ce în ce mai mare cu stilul său inovator de electro house ritmică și future house melodic.

NOEL HOLLER

Noel Holler este un talent în ascensiune a muzicii dance în vârstă de 24 de ani, originar din Bielefeld, Germania. Piesele recente ale DJ-ului/producătorului au marcat puncte cheie în cariera sa, melodia sa „Every Morning” cu cântăreața germană Leony, primind deja peste 8 milioane de streamuri combinate pe toate platformele.

TOBY ROMEO

Toby Romeo, producător, DJ și compozitor originar din Salzburg, în vârstă de 20 de ani, a captat atenția fanilor muzicii dance din întreaga lume. Devenind rapid unul dintre cele mai promițătoare trupe de dans tinere din lume, el continuă să-și dezvolte propriul sunet.

PARTYDUL KISSFM

OLiX (Dj-ul și membru fondator) și Dan Fintescu (MC și manager) sunt cei doi băieți care, în urmă cu aproximativ 15 ani, s-au gândit să încerce să-și transmită petrecerile din cluburile din toată România în direct la Kiss FM.

Ei mențin o atmosferă incendiara pe scena principală la Untold și Neversea din 2018, The Color Run din 2014.

AQILA ATAK

Aqila este singurul creator al conceptelor și spectacolelor sale, artistul a creat concepte pentru mulți dintre cei mai buni DJ din lume, cum ar fi David Guetta și Tiesto, și are o viziune extraordinară și unică asupra industriei spectacolelor EDM.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza