Duș rece pentru Universitatea Cluj după înfrângerea cu UTA Arad! Sabău: ”Am început să ne considerăm mai buni decât suntem.”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a fost învinsă în deplasare cu scorul de 2-0 pe terenul celor de UTA Arad ce și-a asigurat 3 puncte din cea de-a doua etapă a Play-Out-ului grație golurilor marcate de Postolachi (23′) și Miloșevici (26′). Alb-negrii au reușit să înscrie în minutul 48 dar golul anulat la VAR din cauza unui ofsaid.

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea jucătorilor săi în partida pierdută și i-a avertizat pe aceștia că obiectivul echipei de a rămâne în Superligă nu a fost încă îndeplinit.

”Am început să ne considerăm mai buni decât suntem şi am uitat că noi am obţinut rezultatele având o atitudine bună şi pregătindu-ne foarte bine. Din punct de vedere moral ne-am dorit foarte mult şi nu ne-a fost teamă de eşec.

Clar, astăzi UTA a fost mult peste noi. Ne-am prezentat foarte modest, s-a văzut acest lucru, mai ales la început când UTA nu ne-a pus probleme. În loc să atacăm poarta, noi nu ne-am asumat, s-a văzut timiditatea, lipsa de încredere.

Eu cred că încă nu au înţeles că putem mai mult, că trebuie să ieşim din acea zonă de confort, să avem continuitate în rezultate, dar şi în evoluţii şi atitudine. Avem aceste meciuri bune în care ne pregătim bine, după care intervine această relaxare de neînţeles, efectiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv şi echipele toate sunt acolo, chiar şi Mioveniul.

Nu am înţeles de ce vrem să ajungem într-o situaţie aşa de critică, unde ne este foarte greu. Eu cred că am jucat bine în anumite momente şi am câştigat respectul.” a declarat Ioan Ovidiu Sabău la interviurile din urma partidei.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

Duș rece pentru Universitatea Cluj după înfrângerea cu UTA Arad! Sabău: ”Am început să ne considerăm mai buni decât suntem.” – Revista Presei 02/04/2023 - 10:23

[…] post Duș rece pentru Universitatea Cluj după înfrângerea cu UTA Arad! Sabău: ”Am început să ne c… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
”Am început să ne considerăm mai buni decât suntem.” – Revista Presei 03/04/2023 - 00:59

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde
Dorin 03/04/2023 - 01:41

Universitatea Cluj este o echipa care este de fiecare data incompletă.Adica sunt 1 sau 2 jucători care rand pe rand nu joacă nimic tot meciul sau joaca cu greșeli . Păi domnule Sabău scoate-i de pe teren imediat.Acum Ianis Stoica a fost zero.De ce-l țineți o repriză pe teren sau mai mult?Haita sau Balan de ce nu joacă?Nu vede nimeni din staff că e nul că sa vă atragă atenția?Aveți grijă că așa ajungem din nou în liga 2!

Raspunde
U Cluj 03/04/2023 - 17:15

Dorine, hai sa fim seriosi, cand e Balan pe teren jucam in 10. In rest ai dreptate. Ianis Stoica zero barat. E a doua oara cand il scoate Sabau pe Remacle, care e de departe unul din top 3 jucatori la “U”. De ce? Dracu stie ! Da, poate ca si Haita mai merita cate o sansa din cand in cand. Oricum ieri inafara de Remacle, doar Chipciu a dovedit ca e fotbalist. In rest, vai s-amar !!!

Raspunde

Comenteaza