Duelul care ar putea face diferența în meciul România-Belgia – Marius Baciu: “Profilul lui Drăguşin se potriveşte cu cel a lui Lukaku”

by Bianca Baraboi

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024.

Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgienii au un lot fantastic la acest Campionat European, plin de vedete, lucru ce îi face favoriţi în faţa „tricolorilor”, dar după cum s-a văzut şi în meciul cu Ucraina, acest fapt contează mult prea puţin pe teren.

Marius Baciu, aflat în studio-ul EURO show, a analizat unul dintre duelurile care pot face diferenţa în partida de astăzi. Este vorba despre duelul Drăguşin – Lukaku, cel din urmă fiind golgheterul all time al Belgiei, cu 85 de reuşite.

„Cred că ar trebui să se descurce, profilul lui Drăguşin se potriveşte cu cel a lui Lukaku, decât să fie unul mic şi mai fâşneţ, nu ştiu dacă era acelaşi lucru. Depinde cum se dublează, depinde cum anticipează.

Lukaku este un jucător extraordinar, protejează foarte bine şi aici trebuie să fie foarte atent, să nu lase stângul ăla care e ucigător, atacă foarte bine colţul scurt, e un vârf extraordinar. Eu cred, totuşi, că se poate descurca, având în vedere că nu o să ieşim noi foarte tare”, a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza