Două noi destinații Blue Air începând din sezonul de vară 2021. Vezi care sunt acestea

by Oana Spiru

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță două noi zboruri spre Burgas și Constanța, operate de compania aeriană Blue Air.

Destinațiile noi care au fost anunțate sunt Constanța și Burgas, Bulgaria. Acestea vor fi operate de compania aeriană Blue Air, cu plecarea de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, începând cu sezonul de vară al anului în curs.

Introducerea celor două noi destinații se datorează faptului că acestea sunt „cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre”, după cum transmite Blue Air.

Astfel, destinația Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria.

„Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj salută decizia companiei aeriene Blue Air privind lansarea celor două destinații noi, acestea reprezentând un nou pas în vederea reducerii impactului negativ asupra traficului aerian resimțit ca urmare a pandemiei SARS-CoV-2 și confirmă eforturile demarate până în acest moment pentru a contracara efectele crizei”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo.

„Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare, extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezinta piețe strategice pentru rețeaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru clienții noștri”, a declarat directorul comercial Blue Air, Krassimir Tanev.

Compania arată că noile măsuri sunt menite să răspundă necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic de a oferi opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza