Dosar penal după haosul de pe aeroport. Se caută vinovații

by admin

Polițiștii au deschis dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce au văzut imaginile din incinta aeroportului „Avram Iancu”, unde peste 1.500 de oameni au așteptat înghesuiți să ia avionul spre Germania. Cauza se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

„Urmare a imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public privind situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, vă informăm că la nivelul S.R.P.T. Cluj Napoca a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 352 Cod Penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Secției Regionalei de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, în temeiul art. 292 Cod de Procedura Penală s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod Penal, în cauza privind situația persoanelor aflate in cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Cauza se afla sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca”, au transmis cei din conducerea IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza