DORIT DE FCSB, ALEX CHIPCIU A RUPT TĂCEREA: ”TREBUIE CEVA NOU!

by Bianca Baraboi

Se pare că Alex Chipciu şi-ar fi stabilit viitorul. În ultimul timp s-a vehiculat că Alex Chipciu va ajunge la FCSB, formaţie la care a evoluat în urmă cu un deceniu.

Acum, fotbalistul Universităţii Cluj a dat de înţeles că aventura sa la clubul ardelean se apropie de sfârşit, iar şansele ca acesta să ajungă la campioana României cresc considerabil.

Recent, Alex Chipciu a vorbit despre nemulţumirile pe care le are la U Cluj. 

“Au apărut speculaţii că se face curăţenie la U Cluj cu mine şi Nistor, că vine un preşedinte nou care nu ştiu ce face. În fine, m-au deranjat lucrurile astea. Baliverne, despre ce salarii se dau acolo (n.r. – la U Cluj). I-a luat valul pe toţi şi mi se pare că tot ce faci e <<Iar n-am prins play-off-ul>>. Eu n-am garanţia că la anul vom mai fi la un minut de play-off, asta e părerea mea. Sepsi are buget cu patru milioane mai mult, patru în plus, iar asta e diferenţa de fotbal între noi şi următorul loc. 

Eu mai am un an de contract, dar ce s-a întâmplat aseară (n.r. – când au apărut ultimele informaţii din jurul lui U Cluj) nu mi-a plăcut. Să vorbească nişte oameni că vin ei şi fac pe poveşti… Trebuiau să vină să facă atunci când era greu, nu acum. Mi se par oameni care vor să ciugulească, cei care zic că vin şi fac. E clar că nu a fost o stare bună şi să apară articolele astea înainte de meci…”, a declarat Alex Chipciu, la EUROCAST 2024.

“Simt că la mine s-a ajuns la o… nu saturaţie, dar trebuie ceva nou, asta e părerea mea. (n.r. – ţi-ar plăcea la FCSB). Având încă un an contract (n.r. – cu U Cluj), mi-e greu să vorbesc lucrurile astea. Anul trecut am fost aproape să vin, când am văzut petrecerea (n.r. – celor de la FCSB), am regretat, dar asta e (n.r. – râde). 

La U Cluj, când pierdem sau se întâmplă ceva… salariile mari, jucătorii cu experienţă. Nu sunt genul care să spun că am făcut eu cu Nistor, că toţi am făcut, toţi, dar în acelaşi timp echipa asta fără mine şi Nistor cum aţi fi văzut-o?”, a mai spus Alex Chipciu, fotbalistul care e aproape de transferul la FCSB.

sursa: Prima Sport 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza